Glimpse, és un projecte insòlit en la trajectòria artística de Gelabert, en el sentit que el va pensar per presentar en Museus, Galeries d’Art o espais polivalents, entre altres raons, per confrontar el seu treball amb un públic que no sigui l’habitual del circuit teatral. Proposa un solo de dansa en diàleg amb un vídeo que mostrarà les imatges interiors del ballarí: cos, sentits, emocions, espai, temps, pensaments... El vídeo es projectarà sobre una pantalla, la qual determina l’espai escènic.

Així doncs, es planteja com un projecte de 35´ amb la possibilitat de poder presentar-se dues vegades per dia i amb un aforament de 250 a 300 persones, per tal de crear un efecte de proximitat entre l’artista i el públic.

Per a crear Glimpse, Gelabert compta amb la col·laboració del prestigiós vídeoartista novaiorquès Charles Atlas, creador dels primers vídeos de dansa durant la dècada dels setanta, col·laborador de Merce Cunningham, Michael Clark i Douglas Dunn, entre altres. La partitura està especialment composada per Carlos Miranda, qui ja va treballar amb Gelabert en el 92 i conegut, entre altres coses, per la seva feina durant molts anys amb Lyndsay Kemp.

      dll dm dx dj dv ds dg dll dm dx dj dv ds dg dll dm dx dj dv ds dg dll dm dx dj dv ds dg dll dm dx dj dv ds dg dll  

  JULIOL 2004                                             20 21 22 23                      
  HORARIS doble funció 21 h. i 22’15 h.
  glimpse direcció i interpretació cesc gelabert sala fabià puigserver