Agustí Fernández (Palma de Mallorca, 1954) és un dels innovadors més destacats de la música creativa d’avantguarda a l’Estat espanyol. Expert en la música per a piano del segle XX, en la doble vessant clàssica moderna i jazzística, les seves interpretacions destil·len un profund coneixement de les interioritats d’aquest instrument.
Fernández proposa en aquesta ocasió una passejada pels seus territoris més tranquils: balades i cançons, versionades en jazz, des de la seva maduresa interpretativa.

Lluís Vidal (Barcelona, 1959) és fundador de l’Orquestra de Cambra Teatre Lliure (1985), dels grups de jazz Catalònia (1977), Onix (1983), Ictus (1987) i del seu propi trio, amb el qual ha enregistrat nombrosos discs. La gran aportació de Vidal ha estat construir un llenguatge de Jazz arrelat a la cultura popular catalana.
Vidal és, doncs, un pianista de formació clàssica i alhora amb una llarga i sòlida trajectòria jazzística que ens proposa, en aquest programa de piano sol, el treball resultant de l’investigació i aprofundiment en l’amalgama dels diversos estils que han construït la seva formació.

      dll dm dx dj dv ds dg dll dm dx dj dv ds dg dll dm dx dj dv ds dg dll dm dx dj dv ds dg dll dm dx dj dv ds dg dll  

  FEBRER 2004                                         15                           29    
  HORARIS els dos diumenges a les 21 h.
  piano jazz solos #3 i #5 espai lliure